Spiritualiteit: een reis naar binnen

april, 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Een blog schrijven over spiritualiteit. Dat voelt als een hele stap. Ik heb het er vaak over met anderen, maar ik heb er nog nooit over gesproken op het internet. Langzaam sta ik er echter steeds steviger in. Ik was altijd nieuwsgierig en zoekend, vandaar ook mijn vele reizen.

Boekentips over klimaat,duurzaamheid en natuur

maart, 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Heb jij wel eens last van schuldgevoel of boosheid over het klimaat? Het is in elk geval fijn om er over te praten met anderen. Je vind hier steeds meer groepen voor. Verder vertel ik je hier wat wat mij heeft geholpen. En ik geef positieve boeken en film tips hierover!

Mijn favoriete wandel plekjes in Ede

februari, 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Toen ik verhuisde naar Ede kende ik het gebied niet. Ik kende alleen het National park de hoge veluwe. Maar ik wist niet dat de omgeving eromheen net zo mooi is!

Creative buiten uitjes in het landschap van de veluwe

januari, 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Vorig jaar heb ik een aantal leuke workshops buiten in Ede mogen geven. Een deel van de workshop blijft natuurlijk een verrassing, maar ik geef hier wat meer informatie wat je kunt verwachten van deze dag. Ik geniet er erg van om deze workshops te geven. Elk seizoen is anders en elke groep reageert weer anders op de opdrachten. De gedichten en tekeningen geven veel inspiratie!

Wat kun je allemaal tekenen en schilderen tijdens de lessen?

juni, 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In der loop van tijd heb ik prachtige werken voorbij zien komen tijdens de teken- en schilderlessen. Ieder persoon heeft een eigen persoonlijkheid en daarmee ook ander werk. Er is veel vrijheid in de lessen waardoor er verschillend werk word gemaakt.  In deze blog laat ik een kleine preview zien wat er zoal is gemaakt!  Daarmee geef ik jou weer inspiratie om mee aan de slag te gaan.

Met welke teken materialen werk ik?

januari, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Tijdens mijn workshops krijg ik regelmatig de vraag welke verf ik gebruik en wat voor verf ik aanraadt. Daarom heb ik besloten er een blog over te schrijven. Ik bespreek hieronder aan aantal materialen die ik graag gebruik.

Wat is een duurzaam dieet?

januari, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Sinds mijn opleiding Permacultuur kijk ik anders tegen ons voedsel probleem aan. Ik wil in deze blog wat dieper ingaan op ons eetpatroon.

 

Over dromen

april, 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ MORE     >

Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Ede. En toch wil ik nog altijd graag zelf een huisje bouwen en een stukje land kopen. Vaak vragen mensen dan waarom ik dat zou willen,  en dus dacht, laat ik mijn droom eens beschrijven en uitleggen!

OP de hoogste blijven van mijn avonturen?

Meld je aan met je emailadres.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Ik zal voorzichtig zijn met je informatie (beloofd!)

HALLO DAAR!