portret schilderen-met-qupoache

Opzoek naar een leuk groepsuitje of bedrijfsuitje?

Mijn natuurtekencursus biedt de perfecte gelegenheid voor privégroepen en bedrijfsuitjes om samen te komen en op een unieke manier te genieten van de omgeving

Ontdek de schoonheid van de natuur terwijl je je creativiteit verkent in een aangepaste en inspirerende omgeving. Deze cursus is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften en interesses van jouw groep. Of het nu gaat om een gezellige activiteit voor een familiedag, een vermakelijke sessie voor een vrijgezellenfeest of een creatieve toevoeging aan een bedrijfsuitje, mijn workshop biedt een unieke ervaring die mensen samenbrengt.

Ik heb met veel verschillende groepen gewerkt, variërend van gezinnen die de natuur willen verkennen tot vriendengroepen die samen creatief willen zijn. Zelfs bedrijven hebben deze workshop gebruikt als een verrijkende teambuildingervaring.

In deze workshop gaan we bosbaden, samenwerken en tekenen en schilderen. Je leert weer verwonderen en gaat samen op pad om elkaar beter te leren kennen.

waterverf leren

GA MEE OP ONTDEKKINGSTOCHT
EN LAAT JE INSPIREREN!

Wat gaan we doen?

We gaan ruiken, voelen, kijken en stil staan. Heb je echt wel eens goed om je heen gekeken? Wat de een opvalt ziet de ander niet. In vertraging zien we meer. We gaan aan de slag met wat schrijfoefeningen en daarna gaan we tekenen. Je leert associëren en nieuwe perspectieven zien.  Basismaterialen waar we mee werken zijn waterverf, kleurpotloden en pastel. Soms doe ik een samenwerkingsopdracht. Neem na de workshop een goede gevuld schetsboek mee naar huis waar je je creativiteit op kan voortduren!

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en een leuke ervaring te creëren voor jouw privégroep of bedrijfsuitje.

 

van natuurtekenen

 • Alles is altijd in verandering.
  Als bedrijf is het dus belangrijk om creatieve oplossingen te kunnen bedenken. Je kunt door creatieve vaardigheden beter omgaan met verandering en je makkelijker aanpassen.

 • Verhoog je verbondenheid met de natuur. 
  Door buiten te schilderen of tekenen, kunt u de schoonheid van de natuur op een dieper niveau waarderen. Het kan je helpen om een diepere verbinding te voelen met de natuur en om de waarde van het behoud van onze omgeving beter te begrijpen. Door met een open blik te kijken, kan er een wereld voor je opengaan en ervaar je ontspanning en rust. 

 • Wandelen in het bos is super gezond.
  Het helpt de creativiteit, tegen stress en het helpt je slaapkwalitiet verbeteren. Het inademen van phytoncides, een stof die wordt afgescheiden door bomen en planten in de lucht, kan ons immuunsysteem versterken.

 • Je hebt een begin gemaakt aan je schetsblok.
  De eerste witte pagina’s zijn gevuld. Hierdoor is het makkelijker om later nog geen verder te gaan.

De voordelen op een rij.

 • Verbeter je creativiteit. 
  Creativiteit kan gestimuleerd worden door buiten te schilderen en te tekenen. Door middel van tekenen en schilderen leer je sneller problemen op te lossen en ontwikkel je creatieve vaardigheden.

 • Kom meer in het hier en nu. 
  De natuur oordeelt niet en heeft een positief effect op ons. Bosbaden en mindfulness kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van depressieve gevoelens en angst.

 • Door samen te werken aan een gezamenlijk doel, zoals het maken van een schilderij of tekening, kan de teamspirit worden versterkt. Dit kan leiden tot betere samenwerking en communicatie op de werkvloer.

 • Leer beter observeren. 
  Wanneer je buiten schildert of tekent, moet je je omgeving nauwkeurig observeren. Hierdoor leer je anders kijken naar je omgeving. 

kazernetreinede

REVIEWS

"We hebben een leuk persooneelsuitje gehad. Mijn collega’s vonden dat je op een prettige en persoonlijke manier de workshop gaf.
We hebben ervan genoten om samen te kijken, luisteren en te voelen in de natuur.Het hielp ons om stil te staan bij wat echt belangrijk is en wat rust geeft. En het bracht ons ook weer een stukje dichter bij onszelf (bij onze talenten) en bij elkaar".

"Bedankt Annick voor de fijne dag, we hebben er allemaal van genoten! Het heeft ons stof tot nadenken gegeven en  weergeinspireerd om vaker naar buiten te gaan. We waren verbaasd dat er zulke mooie resultaten uitkwamen"."

lerenwaterverf
PRAKTISCHE INFORMATIE

Een prive workshop kan vanaf 5 personen. Het kan in mijn atelier of op een andere locatie bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld bij een restaurant of een pluktuin. Ik kan ook een lunch regelen van Jorisbrood of Cravings for green. Ook tijden kunnen in overleg afgesproken worden.

Ik voorzie in:
Schetsblokken (+-7 euro). Tekenmaterialen. Thee en koffie. 

Vanaf:
€59,- inclusief 21% BTW p.p.

Neem contact op voor een offerte.

Opzoek naar een kinderfeestje?

Kijk dan hier voor meer informatie:

Meer informatie

Contact

Natuurkunstenaar
is een website van:

Annick Gaarthuis
Arthur koolkwartier 29
6711 VH EdeKVK:64842517
Btw: nl002226430B75

​Bij vragen kun je mailen naar info(at)annickgaarthuis.nl of
via sms (niet bellen) +31 (0)6 - 19823287
Werkdagen zijn ma t/m woe van 10:00 tot 17:00

Let’s connect

Volg onze updates op Instagram of Linkedin.

atelier_annickgaarthuis10026FE8DCCD 14F6-465F-9A6A-3C9A18082618.JPG