BEDRIJFSUITJES OF

GROEPSUITJE

Gezellig met je collega's een personeelsuitje? Maar nog geen idee wat? Ik kan een unieke workshop samenstellen met eten. Ook voor bedrijven is het belangrijk om creatief te zijn. Door middel van tekenen en schilderen leer je sneller problemen oplossen.  Als je met een open blik gaat kijken, kan er een wereld voor je open gaan. Even weg van stress en het mobieltje uit. We gaan bosbaden, samenwerken en tekenen en schilderen. Leer weer verwonderen. Ga samen op pad en leer elkaar beter kennen!

 

REVIEWS

"Mijn collega’s vonden dat je op een prettige en persoonlijke manier de workshop gaf. We hebben ervan genoten om samen te kijken, luisteren en te voelen in de natuur. Het hielp ons om stil te staan bij wat echt belangrijk is en wat rust geeft. En het bracht ons ook weer een stukje dichter bij onszelf (bij onze talenten) en bij elkaar".

 

"Bedankt Annick voor de fijne dag, we hebben er allemaal van genoten! Het heeft ons stof tot nadenken gegeven en weer geinspireerd om vaker naar buiten te gaan. We waren verbaasd dat er zulke mooie resultaten uitkwamen"

Niks is zeker, behalve verandering

Alles is altijd in verandering. Als bedrijf is het dus belangrijk om creatieve oplossingen te kunnen bedenken. Je kunt door creatieve vaardigheden beter omgaan met verandering en je makkelijker aanpassen.

 

onderscheiden

Met creativiteit kun je je onderscheiden van anderen.

 

innovatie

Bijna iedereen vindt creativiteit op de werkvloer belangrijk. Toch vinden grotendeels van de mensen zich niet creatief. We willen wel, maar het vertrouwen is er niet.

 

Buiten

Wandelen in het bos is super gezond! Het bevordert creativiteit  en zorgt voor minder stress.

 

 tekenen

In de natuur is genoeg inspiratie te vinden. Heb jij wel eens goed gekeken? Vaak beginnen  ideeën met een schetsblok. Bovendien zijn er allerlei studies gedaan over de voordelen van tekenen.

 

HEERLIJK ETEN MET COLLEGA'S

Het is mogelijk om deze dag te combineren met een lekkere lunch van Jorisbrood of een vegan lunch van Craving for Greens. Een avondmaaltijd kan ook, bijvoorbeeld bij Smaakpark.

 

Prijs:

Kosten: vanaf €50,- p.p. Inclusief: schetsboekje,

tekenmaterialen, koffie & thee

We vertrekken vanuit mijn atelier op het Arthur Koolkwartier in Ede. Het is ook mogelijk om ergens anders in het bos af te spreken.

 

Minimaal een groep van 6 mensen, maximaal 20

Meer informatie: info@natuurkunstenaar.nl

Ik wil een workshop doen met mijn collega's!

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.