BEDRIJFSUITJES OF

GROEPSUITJE

Ben je op zoek naar een origineel personeelsuitje met collega's, maar heb je nog geen idee wat? Ik kan een unieke workshop voor jullie samenstellen, waarin eten en creativiteit centraal staan. Het is belangrijk voor bedrijven om creatief te zijn en oplossingsgericht te denken. Door middel van tekenen en schilderen leer je sneller problemen op te lossen en ontwikkel je creatieve vaardigheden. Door met een open blik te kijken, kan er een wereld voor je opengaan en ervaar je ontspanning en rust. In deze workshop gaan we bosbaden, samenwerken en tekenen en schilderen. Je leert weer verwonderen en gaat samen op pad om elkaar beter te leren kennen.

REVIEWS

"Mijn collega’s vonden dat je op een prettige en persoonlijke manier de workshop gaf. We hebben ervan genoten om samen te kijken, luisteren en te voelen in de natuur. Het hielp ons om stil te staan bij wat echt belangrijk is en wat rust geeft. En het bracht ons ook weer een stukje dichter bij onszelf (bij onze talenten) en bij elkaar".

 

"Bedankt Annick voor de fijne dag, we hebben er allemaal van genoten! Het heeft ons stof tot nadenken gegeven en weer geinspireerd om vaker naar buiten te gaan. We waren verbaasd dat er zulke mooie resultaten uitkwamen"

Niks is zeker, behalve verandering

Alles is altijd in verandering. Als bedrijf is het dus belangrijk om creatieve oplossingen te kunnen bedenken. Je kunt door creatieve vaardigheden beter omgaan met verandering en je makkelijker aanpassen.

 

Stimuleert teamwork

Door samen te werken aan een gezamenlijk doel, zoals het maken van een schilderij of tekening, kan de teamspirit worden versterkt. Dit kan leiden tot betere samenwerking en communicatie op de werkvloer.

 

Bevordert probleemoplossend denken

Creatief denken kan helpen bij het vinden van oplossingen voor complexe problemen. Door nieuwe perspectieven te ontwikkelen en out-of-the-box te denken, kunnen nieuwe ideeën worden gegenereerd. creativiteit maakt je onderscheidend van anderen en bevordert innovatie.

 

Verhoogt productiviteit

Wandelen in het bos is super gezond! Het bevordert creativiteit  en zorgt voor minder stress.

 Door af en toe een creatieve pauze te nemen, kan de productiviteit op de lange termijn worden verhoogd. Creativiteit kan helpen bij het verminderen van stress en burn-out klachten en het verhogen van de motivatie en inspiratie op het werk.

 

 Verbetert de klantbeleving

Creatieve ideeën en oplossingen kunnen helpen bij het verbeteren van de klantervaring. Door unieke producten of diensten te leveren, kan een bedrijf zich onderscheiden van concurrenten en de klanttevredenheid verhogen.

 

 

 

HEERLIJK ETEN MET COLLEGA'S

Het is mogelijk om deze dag te combineren met een lekkere lunch van Jorisbrood of een vegan lunch van Craving for Greens. Een avondmaaltijd kan ook, bijvoorbeeld bij Smaakpark.

 

Prijs:

Kosten: vanaf €50,- p.p. Inclusief: schetsboekje,

tekenmaterialen, koffie & thee

We vertrekken vanuit mijn atelier op het Arthur Koolkwartier in Ede. Het is ook mogelijk om ergens anders in het bos af te spreken.

 

Minimaal een groep van 6 mensen, maximaal 20

Meer informatie: info@natuurkunstenaar.nl

Ik wil een workshop doen met mijn collega's!

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.