Heb jij altijd al willen tekenen of illustreren, maar vind je het lastig om hier tijd voor vrij te maken of het verder te ontwikkelen? Je bent niet de enige. Thuis aan de slag gaan kan soms moeilijk zijn en daarom stel ik mijn atelier open voor anderen, elke dinsdagavond en woensdagochtend! Hier krijg je de vrijheid om verschillende materialen te ontdekken en op een positieve manier aan jezelf te werken.

elke dinsdag avond &

woensdag avond

 

Teken- en schilderlessen op het kazerneterein in ede

-----------------------------

 

JE BENT WELKOM!

 

Deze teken- en schilderlessen zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud, ongeacht of je een beginner bent of meer ervaren in tekenen. We inspireren elkaar en helpen elkaar in ons creatieve proces. Of je nu een landschap wilt schilderen, een verhaal wilt illustreren, materialen wilt ontdekken of gewoon niet weet waar je moet beginnen, we werken niet volgens een klassikale methode en elke cursist werkt op zijn eigen niveau.

Het atelier is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Je kunt jouw werk in een eigen lade bewaren en koffie en thee pakken wanneer je wilt. De groep blijft bewust klein, met maximaal 6 tot 7 cursisten, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. In de les is ruimte voor lachen en dansen, maar ook voor verdriet. Tekenen kan soms heel bevrijdend zijn, maar kan ook confronterend zijn, bijvoorbeeld wanneer je je eigen onzekerheid of perfectionisme tegenkomt. In onze lessen zijn alle emoties welkom en we waarderen elke persoon in zijn of haar waarde.

 

 

 

Reviews

"Ik ga iedere keer met veel plezier naar de workshop tekenen en schilderen van Annick. Ik merk dat ik sindsdien ook op een andere manier kijk, mooie dingen in de natuur vallen me meer op en ik kijk met meer aandacht en bedenk dan hoe het geschilderd zou kunnen worden.  Echt een aanrader!"

 

"Ik had nog nooit aquarelverf gebruikt voordat ik bij Annick kwam. Ik

gebruikte olieverf en was erg gericht op details. Nu is aquarel mijn favoriet en heb ik er veel plezier in om te proberen en te ontdekken. Annick helpt je ontwikkelen waar jij behoefte aan hebt. Ontzettend fijn!"

 

"Ik heb er nu 5 lessen op zitten bij Annick. De lessen zijn inspirerend, leerzaam en verrijkend. Annick is prettig en gezellig in de omgang en daagt mij uit om nieuwe methoden op te pakken."

ONTDEKKEN &

Experimenteren

 

Als het thuis niet lukt om aan de slag te gaan, of als je vroeger tekenen leuk vond maar het nooit meer doet, maak dan weer een begin en ontdek hoe je weer kunt leren kijken. Ik zal je niet vertellen hoe het moet, maar ik kan je wel vertellen hoe het kan. Je kunt associëren met kleuren, texturen en patronen en verschillende materialen uitproberen, zoals waterverf, acryl, gouache, potlood en inkt. Je kunt je richten op thema's zoals materiaalonderzoek, portretten, landschappen of kinderboeken, of leren hoe je je illustraties kunt inscannen en bewerken. Of je nu feedback wilt vragen op projecten of liever in stilte werkt, alles is mogelijk!

 

 

 

Wanneer en waar

De lessen vinden iedere dinsdagavond en woensdagavond van 19:00-20:30  plaats. Je kunt er voor kiezen om elke week lessen te volgen, of om eens in de twee weken lessen te volgen*. Alle workshops zijn in mijn atelier op het Arthur Koolkwartier 29 in Ede.

 

Kosten

Een strippenkaart van 6 lessen kost  €175,-

Een strippenkaart van 12 lessen kost  €310,-

Een losse les kost:  €35,- Het is ook mogelijk lessen te volgen via ededoetmee.

Heb je het wat krap? Vraag dan naar de mogelijkheden.

 

proefles

Ik besloten een kleine vergoeding van 15 euro te vragen voor de proefles, vooraf te voldoen zodat je plekje is gereserveerd. Mocht je daarna een strippenkaart nemen, dan wordt de proefles natuurlijk gratis. Mail voor meer informatie.  *meer informatie in de voorwaarden.

 

wat leuk dat je de stap gaat zetten!

ik meld mij aan voor een proefles

 

Kom naar mijn atelier op het kazerneterrein in Ede en maak op een ontspannen manier kennis met de wereld van tekenen en schilderen. Of je nu beginner of gevorderd bent, je bent van harte welkom om jezelf te ontwikkelen en je creativiteit de vrije loop te laten.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Waarom is creativiteit

zo belangrijk?

Misschien besef je het niet, maar tekenen heeft meer invloed op onze samenleving dan je denkt. Ons leven is opgebouwd uit tekenen. Denk maar eens aan de kleren in je kast, de gebouwen om je heen en de wetenschap. Vaak beginnen  ideeën met een schetsblok. Creativiteit zorgt ervoor dat je problemen makkelijker kan oplossen en kan helpen bij het omgaan van veranderingen.  Bovendien zijn er allerlei studies gedaan over de voordelen van tekenen. Meer weten? Bekijk dan deze studie van Lucy lyons of van Maryclare foa.

 

 

Teken- en schilderlessen

voor kinderen

 

dinsdag van 15:30 tot 17:00

Voor alle creatieve zielen tot 18 jaar zijn er nu speciale teken- en schilderlessen in het atelier. Het doel is om een veilige, stimulerende ruimte te creëren waar kinderen en jongeren hun creativiteit kunnen ontdekken en ontwikkelen. Kinderen kunnen hier verschillende materialen en technieken ontdekken en ik moedig de leerlingen aan om te experimenteren. Door middel van tekenen en schilderen leren ze om hun gedachten, ideeën en gevoelens op een unieke en expressieve manier te uiten. Bovendien is het ook nog eens ontzettend leuk!

 

Klik hier voor meer informatie