samen mindfull schilderen

connected

 

Geinspireerd door de wekelijkse lessen is er nu dit nieuwe traject. Tijdens deze groepslessen is er meer ruimte voor praten, delen en mindfulness.  We beginnen de les met een sharing en een meditatie. Waar sta je nu in het leven, wat wil je graag kwijt? Dit kan alles zijn, zowel negatief als positief.  Dit helpt om de geest te kalmeren, spanningen los te laten en een diep gevoel van vrede en concentratie te vinden. Deze innerlijke stilte zal als een brug fungeren, waardoor je intu├»tie en creativiteit naar voren komen. Met een vernieuwd bewustzijn en een open hart, zul je je gevoelens, emoties en ervaringen vertalen op het doek. Er zijn geen regels of grenzen; het gaat erom jezelf uit te drukken en te genieten van elke penseelstreek. Na het schilderen is er een moment om in stilte naar je kunstwerk te kijken, te reflecteren op het proces en te voelen wat het met je doet. Alle emoties zijn welkom en we laten iedereen in zijn waarde.

Voor wie

Voor iedereen die zie graag bezig houd met zelfliefde en spiritualiteit.  Misschien loop je rond met vragen waar je wat meer aandacht aan zou willen besteden. Tijdens deze workshops krijg je de kans om stil te staan.  Het is voor vrouwen van alle leeftijden, die graag anderen ontmoeten, willen verbinden en hun creativiteit naar voren willen laten komen. De groep blijft intiem en vertrouwd, een veilige plek waar we van elkaar kunnen leren. We laten elkaar in onze waarde. Niemand is perfect, maar toch helemaal goed zoals ze is. Een plek waar je gewoon mag zijn en mag voelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen of mediteren.

 

Een sharing is een cirkel waarin je een stok doorgeeft en zo de ander aan het word geeft. De anderen luisteren. Een kans om gehoord te worden, als je daar voor kiest. Soms is niks zeggen en alleen luisteren ook al waardevol.

 

Stuur gerust je vragen als je graag meer wilt weten over deze workshop.

 

 

Dit is een soort proefles, als iedereen het leuk vind, gaan we een nieuwe datum prikken voor over 1 maand.

De groep gaat door vanaf 3 personen tot max 8 personen: inclusief materialen, thee en koffie